BRA ATT VETA INFÖR DIN RESA

 
 

Innan du reser är det viktigt att du ser över ditt reseskydd!
I resans pris ingår ej avbeställningsskydd eller reseförsäkring. Queen Travel säljer inga försäkringar eller avbeställningsskydd, så du behöver ordna en egen reseförsäkring. (Om du inte redan har detta i din hemförsäkring.)
Queen Travel AB har ställt lagstadgad resegaranti till Kammarkollegiet. Org. nr 556655-9547.
Kolla vår resegaranti hos Kammarkollegiet.

Om resans pris

Alla priser är i svenska kronor. Resorna sker på egen hand, dvs ni ingår inte i en grupp och har ingen reseledare med er. Våra priser gäller för de tjänster som står angivna under ”I priset ingår” . Resan till startpunkten och åter från slutpunkten, ingår ej och kan inte bokas via oss. Ni bokar alltså själva flyg, tåg, buss m.m. Vi hjälper gärna till med information.
Säsongspriser
Vid de tillfällen det är olika priser för olika datum, bestäms resans pris av avresedatum.
Turistskatt - "city tax"
På vissa orter i Europa har det införts s k ”city tax”. Priset varierar beroende på ort och hotellkategori. Denna kostnad ingår ej i resans pris och betalas alltid direkt till hotellen.

Kontrollera faktura och resebevis

Kontrollera alla uppgifter som står på er bekräftelse/faktura och voucher/ resebevis.
Kontakta oss om något är oklart.

Hytter/Hotellrum

För den som reser utan resesällskap tillkommer enkelrums/enkelhytts-tillägg.
Resenär som beställt dubbelrum/ dubbelhytt måste betala tillägg om inte rums partner kan ordnas. Om resan avbeställs p g a att delat dubbelrum inte kan tillhandahållas, gäller ordinarie avbeställnings regler.

Pass & Körkort

Till alla resmål utanför Norden erfordras giltigt pass eller det nya Internationella id-kortet, som också fås hos Passmyndigheten på Polisen.

Minsta antal resenärer

Våra cykelresor sker på egen hand och ni utgör alltid en egen grupp. Minsta antal är det antal som ni bokar. Vid Cykel & Båtresor har rederierna ett minsta antal resenärer på avgång. Detta anges vid varje resa.

Specialkost

Har ni önskemål om vegetarisk, glutenfri eller laktosfri kost skall detta meddelas vid bokningstillfället. Det kan förekomma att rederi/hotell tar ut en extrakostnad för specialkost.

Ändringar i programmet

Vi reserverar oss för ändringar i de publicerade programmen av orsaker som ligger utanför vår kontroll. Såsom hög- eller lågvatten på floderna, säkerhetsfaktorer m.m.
Skulle ändringar vara nödvändiga, meddelar vi er omgående och ordnar alternativa lösningar.